我的学习笔记无为自化,清静自在

福师大《大学英语(2)》20秋在线作业一答卷

我的学习笔记|
17

福师大《大学英语(2)》20秋在线作业一答卷

1.The higher the standard of living, ____________.
A.the greater is the amount of paper is used B.the greater amount of paper is used C.the amount of paper is used is greater D.the greater the amount of paper is used
答案:D

2.It is ______ work of art that everyone wants to have a look at it.
A.so unusual B.such unusual C.such an unusual D.so an unusual
答案:C

3.The temperature ____________, the chemical reaction is being speeded up.
A.raised B.being risen C.rising D.raising
答案:C

4.It is vital that enough money ____________ to fund the subject.
A.be collected B.must be collected C.is collected D.can be collected
答案:A

5.With John ____________ there's more room in the house.
A.to be away B.been away C.away D.was away
答案:C

6.The patient isn't out of danger. He is ____________ than how he was yesterday.
A.no better B.worst C.not worse D.not more
答案:A

7.We didn't know his telephone number, otherwise we ____________ him.
A.would have telephoned B.must have telephoned C.would telephone D.had telephoned
答案:A

8.Although I had read the book assigned by the professor several times, it didn't make any __ to me.
A.meaning B.importance C.sense D.significance
答案:C

9.I found ___ to answer all the questions within the time given.
A.no possibility B.there was impossibility C.impossible D.it impossible
答案:D

10.This is ____________ I want to tell you.
A.it B.that C.which D.what
答案:D

11.To ____ an entry visa is very difficult now.
A.appeal for B.apply for C.apply in D.appeal in
答案:B

12.____________ right now, she would get there on Sunday.
A.Would she leave B.If she leaves C.Were she to leave D.If she had left
答案:C

13.—Hi, is Mary there, please? —______
A.Hold on. I'll get her. B.No, she isn't here. C.Yes, she lives here. D.Yes, what do you want.
答案:A

14.The Red Army seized the land and _____ it to the poor peasants.
A.attributed B.distributed C.contributed D.assigned
答案:B

15.The country is faced with great problems, starvation ____________ the top of them.
A.has been B.is C.being D.is being
答案:C

16.My aunt has lived in New York ______ 1995.
A.for B.during C.in D.since
答案:D

17.Do ____________you are told; otherwise you will be punished.
A.that B.what C.which D.whom
答案:B

18.Will you _____ me a favor, please?
A.do B.make C.bring D.give
答案:A

19.When spring comes, it gets ____________.
A.warm and warm B.warm and warmer C.warmer and warmer D.more and more warm
答案:C

20.He is fond of playing ____ piano while his brother is interested in listening to ___ music.
A./; the B./; / C.the; / D.the; the
答案:C

21.____________ is a fact that English is accepted as an international language.
A.What B.This C.That D.It
答案:D

22.It is politely requested by the hotel management that radios ____________ after 11 o'clock at night.
A.were not played B.not to play C.not be played D.did not play
答案:C

23.This TV program is very good. Everybody in my family ____ it.
A.to watch B.watches C.watchs D.watched
答案:B

24.Do you know ____________?
A.when does the party start B.whether the party starts C.what time the party starts D.if the party starts
答案:C

25.This year the farmers have produced twice ____________ grain ____________ they did last year.
A.as less ... as B.fewer ... than C.as much ... as D.as many ... as
答案:C

26.The _____ of yourself that you see in the mirror is produced by the reflection of light.
A.look B.figure C.image D.appearance
答案:C

27.—Who is John Smith? —He is the speaker ____________ heard last week.
A.which we would have B.we would have C.we D.we had
答案:C

28.He told me the news ____________ our team had won the game.
A.about B.of C.as D.that
答案:D

29.The more he tried to help her, ____________ she seemed to appreciate it.
A.less B.the less C.the least D.the lesser
答案:B

30.You can't imagine ____________ when they received these gifts.
A.how they were excited B.how excited they were C.how excited they have D.they were how excited
答案:B

31.The road builders' claim for a 10 percent pay rise has been under ____ by the government.
A.consideration B.inquiry C.regard D.application
答案:A

32.The meeting ____________ over, the representatives went to visit the farm.
A.bee B.being C.is D.to be
答案:B

33.—Please help yourself to the fish. —_______.
A.Thanks, but I don't like fish B.Sorry, I can't help C.Well, fish don't suit me D.No, I can't
答案:A

34.—Oh, Betty, we will be having a buffet party next Saturday, and we'd like you to join us. —________, Susan. What's the occasion? What time do you want to me to come?
A.I'd love to B.No way C.By no means D.I'm afraid not.
答案:A

35.I'd like to __________ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.
A.refer B.suggest C.recommend D.propose
答案:C

36.—How are you feeling? —Much better. _________.
A.Thanks for coming to see me. B.You look great. C.You are so tired. D.Don't mention it.
答案:A

37.Rather than ____________ to see the film he would prefer ____________ stay at home.
A.go ... to B.to go ... to C.went ... to D.would go ... to
答案:A

38.This is not my bike.It's ____________.
A.Mary B.Mary's C.of Mary D.the bike of Mary
答案:B

39.Of the two cups, he bought ____________ one.
A.the smaller B.the smallest C.small D.smaller
答案:A

40.Copper as well as most metals ____________.
A.is a good conductor B.is a good insulator C.are good conductors D.are good insulators
答案:A

41.Her children ____________ far away from her, the old lady feels lonely sometimes.
A.to live B.living C.lived D.having lived
答案:B

42.We don't doubt ____________ he can make a good job of it.
A.if B.that C.what D.why
答案:B

43.The music was so loud. That's ____________ he left the party so early.
A.how B.why C.what D.when
答案:B

44.The conductor and composer ____________ by a crowd of people.
A.are greeted B.is greeted C.greets D.have been greeted
答案:B

45.Students in his class cannot understand ____________.
A.what does the sentence mean B.what means this sentence C.what this sentence means D.what is the meaning of the sentence
答案:C

46.There were no tickets _________ for Sunday's performance.
A.possible B.probable C.available D.feasible
答案:C

47.I'm going to start now ___ miss the beginning.
A.not to B.so as not to C.in order to D.so as not
答案:B

48.Since the cinema was ___, I had to go home to watch TV.
A.packed B.crowded C.filled with D.full of
答案:B

49.Please let me sit down; I’m ___.
A.worn down B.worn off C.worn out D.worn away
答案:C

50.Mary is the only one of the team members ____________ to be transferred.
A.who is going B.who are going C.who have been going D.who has been going
答案:A